Linkpartners

Historama Rond 1900 werkt samen met een aantal andere websites en blogs. Soms blijft dat beperkt tot het uitwisselen van links, maar vaak zijn er meer vormen van samenwerking. Hieronder vind je een lijst van deze partners. Wil je ook linkpartner worden? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik ben met name geïnteresseerd in websites of blogs met min of meer aanverwante onderwerpen.


 

Voor lezers en door lezers. Neem ook een kijkje op de grootste lezerscommunity van Nederland.

www.hebban.nl


Een Online Bibliotheek met Informatie van A tot Z. De site bevat tienduizenden artikelen verdeeld over 20 hoofdrubrieken. Inmiddels is InfoNu wel uitsluitend een archiefsite waar geen nieuwe artikelen meer op worden gepubliceerd. 

www.infonu.nl 


Betrouwbare informatie over tal van onderwerpen. Persoonlijke profielpagina op InfoNu met artikelen over geschiedenis, wonen en huisdieren.

www.varenna.infoteur.nl 


Uitgebreide website vol foto's en aanvullende informatie over Art Nouveau, Jugendstil en Modernismo in de architectuur en aanverwante onderwerpen. Eigenaar Jalf Flach organiseert ook regelmatig lezingen.

www.rondom1900.nl 


Weblog over toegepaste kunst rond 1900. Toegepaste kunst binnen de kunstnijverheid was een belangrijk onderdeel van Art Nouveau en Art Deco. Er is speciaal veel aandacht op deze website voor boekbanden, aangezien eigenaar Sipke van Peppel die verzamelt.

www.anno1900.nl


Alle belangrijke informatie over de datum van Vandaag. De site heeft verschillende thema's, waaronder natuurlijk ook de geschiedenis. Kijk per dag wat er in het verleden op is gebeurd.

www.datumvandaag.eu/geschiedenis 


De Harland Awards is de oudste en grootste schrijfwedstrijd voor korte verhalen in de fantastische genres in het Nederlands taalgebied. Dit jaar wordt de prijs georganiseerd door lezerscommunity Hebban. Deelname is nog mogelijk t/m 4 oktober.

www.harlandawards.eu

Deze pagina is gepubliceerd op 13 september 2019 en voor het laatst gewijzigd op 10 mei 2021.